ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KODA’dan Muhteşem Final

KODA’dan Muhteşem Final

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KODA’dan Muhteşem Final

Karşıyaka Belediyesi'nin kadrolu oda orkestrası olan KODA, 2017-2018 sanat sezonunu Zülfü Livaneli ile tamamladı.

Livaneli Senfonik Eserler Konseri’nde, büyük ustanın, senfonik olarak düzenlenen besteleri, kulakların pasını sildi. KODA’nın şefliğini Rengim Gökmen üstlendi. Livaneli de gecenin onur konuğu olarak konsere katıldı. Yaklaşık 2 saat süren konser, sanatseverlerin beğenisini kazandı.
Geceye; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eşi Zehra Akpınar ve Zülfü Livaneli’nin dışında, Gazeteci Nebil Özgentürk ve Prof. Dr. Onur Bilge Kula da katıldı. Livaneli’nin sanat ve düşünce yapısını anlatan Kula, usta sanatçının eserlerinin, çağımızı ve coğrafyamızı aştığını dile getirdi. Gecenin sonunda sahneye çıkan Livaneli ve Başkan Akpınar "Bilmem Şu Feleğin Bende Nesi Var" türküsünü seslendirdi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “KODA, sanatın küçümsendiği, klasik müziğin erozyona uğradığı bir süreçte ortaya çıkan kardelen çiçeğidir. Kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir şeyi biz başardık ve ‘kadrolu’ bir oda orkestrası kurduk. Onlarca konserin dışında, sadece İzmir’de değil, Türkiye genelinde sanatı insanların ayağına götürdük, götürüyoruz. Bugün, sezon finalinde Zülfü Livaneli için buradayız. Büyük Usta Livaneli, Türkiye’de bir rol model ve yol gösteren liderdir. İyi ki bu akşam bizimlesiniz. Sizi konuk etmekten gurur duyuyoruz” dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Merhamet çadırının küçük misafirleri…
Sonraki Haber Yaşı küçük hedefi büyük

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?