ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KODA sezon finali yapacak

KODA sezon finali yapacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KODA sezon finali yapacak

Türkiye’de ilçe belediyesi tarafından kurulan ilk kadrolu oda orkestrası olan KODA, 2017-2018 sanat sezonuna Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde 8 Haziran Cuma günü saat 20.30’da başlayacak “Livaneli Senfonik Eserler” konseriyle sezon finali yapacak.

Nazım Hikmet’i Anma Haftası çerçevesinde, Sanatçı Zülfü Livaneli’nin yaptığı bestelerin senfonik düzenlemeleri seslendirilecek. Şef Rengim Gökmen’in yöneteceği konserin dinleyicileri arasında Livaneli de yer alacak. Ayrıca, geceye konuşmacı olarak katılacak Prof. Dr. Onur Bilge Kula da Zülfü Livaneli’nin sanatını ve eserlerini anlatacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Hikmet Şimşek Sanat Merkezimizde ayda iki kez ünlü şef ve solistlerle birlikte muhteşem konserler veren, sanat ışığını Karşıyaka’nın dışına da taşıyarak gurur kaynağımız olan KODA, sezonu çok özel bir konserle kapatıyor. Zülfü Livaneli’nin eşsiz eserlerini orkestramızın yorumuyla dinleyecek, unutulmaz bir müzik şölenine tanıklık edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Metin Aşıkoğlu'nda mezuniyet sevinci...
Sonraki Haber Kaya: Çevreyi korumak geleceğimizi korumaktır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?