ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Klasik kemanın ustasından rock gecesi

Klasik kemanın ustasından rock gecesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Klasik kemanın ustasından rock gecesi

31. Uluslararası İzmir Festivali’nin en sıra dışı konserlerinden birini, klasik kemanın büyük isimlerinden Nigel Kennedy ve grubu dün akşam AASSM’de verdi. Salonu Jimmy Hendrix’in ölümsüz ritimleriyle sallayan Nigel Kennedy ve ekibi, festival izleyicilerine unutulmaz bir rock gecesi yaşattı.

Petkim’in program sponsorluğunda yapılan konserde Nigel Kennedy’e gitarist Doug Boyle, 18 yaşındaki gitar dehası Julian Buschberger ile Avrupa’nın ritim ilahları basçı Tomasz Kupiec ve davulcu Adam Czerwinski eşlik etti.

Konsere Hendrix’in unutulmaz Third Stone from the Sun ve olarak Purple Haze ile başlayan Kennedy, elektronik kemanıyla Hendrix’i aratmayacak sololar attı. Sağlam ritimler ve güçlü melodileri göz alıcı ışık dekoru destekledi ve ortaya unutulmaz bir konser çıktı.

Dinleyenlerini yüksek ritme alıştıran Kennedy, araya sıkıştırdığı minik bir Bach düzenlemesiyle aslında klasik kemanda ne denli eşsiz olduğunu da kanıtlayıverdi.

 Dinleyicileriyle sıcak bir ilişki kuran, ön sıralardaki hanımlara iltifatlar yağdıran, zeki esprileriyle salonu sık sık güldüren Nigel Kennedy, samimi ve sıcak yaklaşımları, alçak gönüllülüğü, virtüözitesi ve unutulmaz sahne şovuyla Uluslararası İzmir Festivallerinin unutulmazları arasına yerleşti.

31. Uluslararası İzmir Festivali 20 Haziran 2017 Salı günü Viyana Oda Orkestrası & Fazıl Say Konseri ile devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Attila İlhan, Şiir Yarışması'yla anıldı...
Sonraki Haber Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Bergama'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?