ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK’ın 20.Yıl Kermesi’ne büyük ilgi

KİTVAK’ın 20.Yıl Kermesi’ne büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK’ın 20.Yıl Kermesi’ne büyük ilgi

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’nın (KİTVAK) kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla yeni yıl kermesi düzenledi.

Kültürpark Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilen KİTVAK 20. Yıl Kermesi’nde gıdadan giyime, özgün sanat eserlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar yüzlerce ürün gönül dostu hayırsever ve bağışçılara sunuldu. Alanda oluşturulan “Kitvak 20.Yıl Kermes Hatırası” fotoğraf bölümü konuklardan ilgi gördü.  Konuklar yüzlerce yeni yıl hediyesine uygun fiyatlarla sahip olurken, Kitvak’a bağışta bulunmanın mutluluk ve huzuruyla kermesten ayrıldılar.

Öğle arası kermese

İlgi ve desteklerinden dolayı Kültürpark Tenis Kulübü yönetimine teşekkür eden Başkan Ramazan Soncul “Bu yıl düzenlediğimiz kermesin özel bir anlamı var. Kuruluşumuzun 20. yılında da iyilikten iyiliğe, hayırdan hayra birlikte koştuğumuz gönül dostu hayırsever ve bağışçılarımızın katkılarıyla görkemli bir kermes gerçekleştirdik. Özellikle Kültürpark Tenis Kulübü’ne kolay ulaşabilen çalışan dostlarımız öğle yemeği için kermesimizi tercih ettiler. Katkı ve desteklerinden dolayı tüm bağışçı ve hayırseverlere, kişi, kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kültürpark Tenis Kulüp kapalı alanına Kitvak 20.Yıl Kermesi için gelen konuklar, yeni yıl konseptiyle hazırlanan salonda bazı sürprizlerle karşılandılar. Özellikle Pozitif Bando çatısı altında yeni yıl temasıyla kermese gönüllü olarak destek veren Noel Baba Bandosu konuklardan büyük alkış aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TMOK Üyelerinden Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı’ya Fair Play Madalyası
Sonraki Haber Kaf Kaf, 1461 Trabzon maçında tam kadro...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?