ANA SAYFA > SAĞLIK > KİTVAK DEÜ Konukevi 18 Aralık'ta açılıyor

KİTVAK DEÜ Konukevi 18 Aralık'ta açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK DEÜ Konukevi 18 Aralık'ta açılıyor

Temeli 2013 yılında atılan, bağışçı ve hayırseverlerin katkılarıyla tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Kitvak-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi hayırsever vatandaşların da katılacağı bir törenle kapılarını açıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, Kitvak’ın onkoloji hastaları ve yakınlarına umut olmaya devam ettiğini ifade ederken “Vakfımız Kitvak, EÜ Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve EÜ Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni inşa edip önemli bir boşluğu doldurmuştur. EÜ Kitvak Konukevi örnek girişimi, bu alandaki gerçek ihtiyacın büyüklüğünü de ortaya çıkarmıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde onkoloji tedavileri devam eden hasta ve hasta yakınlarının da konaklama gereksinimi vakfımıza ulaşınca, yepyeni bir konukevi için harekete geçtik. Bugün bağışçılarımızla bir eseri daha tamamlamanın onurunu yaşıyoruz” dedi.

Kitvak Başkanı Soncul;  umut olacak, hasta ve hasta yakınlarına moral kaynağı 41 oda ve 82 yatak kapasiteli DEÜ Kitvak-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nin 4400 metrekare kapalı alana sahip olduğunu söyledi. Soncul “Konukevimiz; bodrum, zemin ve 2 yatak katı olmak üzere toplam 4 kat olarak inşa edildi. Yapının bodrum katında; depolar, personel giyinme-soyunma odaları, duş, wc ve sığınağı bulunuyor. Zemin katta; odaları, lobisi, idari ofisleri, restoran-kafeteryası, çocuk oyun odası ve kütüphanesi yer alırken, diğer iki katta da odalar yer alıyor. Bu binada vakıf olarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Katkısı olan hayırsever ve bağışçılarımıza, tüm kişi ve kurumlara şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, Kitvak’ın 3.büyük eserinin tamamlanmasında büyük katkı ve desteği olan yazılı ve görsel basına özellikle teşekkür ederken tüm basın temsilcilerini ve basın mensuplarını açılış törenine davet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yerli malı kullan sen de kanserden korun!
Sonraki Haber Uşak maçı Karşıyaka taraftarına yasak!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?