ANA SAYFA > EKONOMİ > Kiraya 18 bin TL zam yapılınca İyilik Atölyesi kapanıyor…

Kiraya 18 bin TL zam yapılınca İyilik Atölyesi kapanıyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kiraya 18 bin TL zam yapılınca İyilik Atölyesi kapanıyor…

Karşıyaka Mavibahçe AVM’deki Down sendromlu bireyler ve annelerinin çalıştığı Kafe İyilik Atölyesi'nin, istenen kira bedelini karşılayamaması üzerine kapatma kararı aldı.

Down sendromlu bireyler ve annelerinin çalıştığı İyilik Atölyesi, istenen kira bedelini karşılayamamaları üzerine kafeyi kapatacaklarını duyurdu. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden bazı kullanıcılar Haluk Levent'e ve kurucusu olduğu Ahbap Platformu'na çağrıda bulundu. Ünlü şarkıcı, Twitter üzerinden "Down sendromluların kafesine başından beri destek veren ve sıfırdan her şeyi sırtlayan Mustafa Bey ile görüştük. AVM 32 bin lira olan kirayı 50 bine çıkartmış ve hiçbir şekilde indirime gitmiyor. Bizler de kafeyi başka yere taşıyacağız. Açılışını da ben yapacağım" diye yazdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Barosu: Yamanlar, suyu lezzetli çöpsüz bir dağ olarak kalmalıdır
Sonraki Haber Minik öğrencilerden Dost Market’e destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?