ANA SAYFA > EKONOMİ > Kent Koop Gıda Market Gondol Şubesi açıldı

Kent Koop Gıda Market Gondol Şubesi açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent Koop Gıda Market Gondol Şubesi açıldı

Karşıyaka Belediyesi, “Kent Koop Gıda Market” zincirine bir halka daha ekledi. Belediye şirketi Kent AŞ tarafından işletilen marketin Gondol şubesi, Atakent'teki Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı’nda bulunan Gondol Kafe’nin yanında, coşkulu bir törenle kapılarını açtı.

Törene, Başkan Akpınar'ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa, tarım kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri ile Karşıyakalılar katıldı.
Yaklaşık 200 metrekarelik alanda hizmet vermeye başlayan Kent Koop Gıda Market Gondol Şubesi’nde, 25 üretici kooperatifinden alınan kaliteli ve sağlıklı gıdalar tüketiciyle buluşuyor. Et, balık ve şarküteri ürünleri, yaş sebze-meyve, kahvaltılıklar, organik gıdalar ve yağ çeşitleri gibi onlarca farklı kalemde yiyecek ve içecek, çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Kent AŞ’nin üretim tesislerinden çıkan köfte, sucuk, kavurma, mezeler, tatlılar, pastalar ve ekmekler de kent merkezinde oluşturulan ‘köy’ün iddialı ürünleri arasında yer alıyor. Hesaplı fiyat politikasıyla fark yaratan market; sağlıklı ve güvenli gıdalara uygun fiyatlarla erişmeyi mümkün hale getirdi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha Karşıyaka’da hayata geçirdik. Hem üreticiyi desteklememize olanak tanıyan hem de vatandaşlarımıza daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yaratan tesisimizin ikinci şubesini hizmete açtık. Üreticiyi destekleyeceğiz ve tüketicilerin aile ekonomisine katkı sağlayacağız” dedi.
Atakent Mahalle Muhtarı Mine Kavaklı ile Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa da hem üretici hem de tüketiciyi desteklemek için hayata geçirdiği bu proje için Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar'a teşekkür etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İnsanlık, insanın içinde...
Sonraki Haber Karşıyaka'daki opera ihalesi 15 Aralık'ta...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?