ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel'den geleneksel bayram ziyaretleri...

Kaymakam Yücel'den geleneksel bayram ziyaretleri...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel'den geleneksel bayram ziyaretleri...

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel her bayramda geleneksel hale getirdiği bayramın ilk gününde Huzurevi, Karşıyaka Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası ile şehit ailelerini ziyareti sürdürdü.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve eşi, İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay ve eşi, İlçe Jandarma Komutan vekili Cesur Yiğit, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri, Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Rahmi Nalbantoğlu, Tuna Mahallesi Muhtarı Hüseyin Koçoğlu, Örnek Köy Mahallesi Muhtarı Avni Yüksel, Hava kuvvetlerinden bir subay ve astsubay ile birlikte Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Huzur Evi’ni ziyaret ederek huzur evi sakinleri ile bayramlaştı, onlarla bir süre sohbet etti.
Bayramlaşması sırasında huzurevi sakinlerinin yakından tanıdığı Kaymakam Yücel ile yakın sohbet etmeleri dikkat çekti. Kaymakam Yücel’in sık sık huzurevindekileri ziyaret ettiği, huzurevi sakinlerini dinlediği, sorunların çözümüne yardımcı olduğu öğrenildi.
Kaymakam Yücel ve beraberindekiler tek tek ellerini öptükleri huzurevi sakinleri ile birlikte bayram tatlısı yedi, bol bol sohbet etti. Kaymakam Yücel huzurevi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmanın ardından İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay ile Karşıyaka Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası’na gitti.

Kaymakam Yücel ve Müdür Tanğlay’ın Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasını ziyaretinde Sevgi Evleri yöneticileri ve yuvanın çalışanları karşılarken, Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasındaki çocuklar ise Kaymakam Yücel ve beraberindekilere çikolata ve kolonya ikram etti.
Kaymakam Yücel ve beraberindekiler sevgi evlerinde kalan çocukların kaldıkları daireleri gezdi. Çocuklar ile bayramlaşıp sohbet ettiler.
Çocuklar için yapılan 3 oda ve bir salondan oluşan daireleri gezen ziyaretçiler, çocukların yaşam alanları olan daireleri beğendiler ve ilgililere teşekkür ettiler. Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası yönetici ve çalışanları ile bayramlaşmadan sonra şehit ailelerine bayramlaşmaya gidildi.
Şehit aileleri ziyaretine Kaymakam Yücel, ilçe jandarma komutan vekili, ilçe emniyet müdür yardımcısı, sosyal yardımlaşma vakfı çalışanları katıldı.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 10 bin çocuğun yüzü güldü
Sonraki Haber Karşıyaka yıldız kızlar Halk Bank'a kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?