ANA SAYFA > EKONOMİ > Kaymakam Yücel, BESİAD’ın KOSGEB kursunda ders verdi

Kaymakam Yücel, BESİAD’ın KOSGEB kursunda ders verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel, BESİAD’ın KOSGEB kursunda ders verdi

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Kaymakam Yücel, KOSGEB eğitimleri için kurs merkezinde bulunan girişimci adaylarına girişimcilik konusunda girişimcilik dersi verdi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, BESİAD (Bostanlı Esnaf, Sanayici İşadamları Derneği) tarafından düzenlenen KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimleri için kurs merkezindeki sınıflarını tahsis eden Emin Direksiyon Sürücü Kursu’na teşekkür etti.  Firma sahiplerine plaket verdi.

Kaymakam Yücel, KOSGEB eğitimleri için kurs merkezinde bulunan girişimci adaylarına girişimcilik konusunda girişimcilik dersi verdi. Gelen soruları cevaplandırdı. Kaymakam Yücel,yeni girişimcilere işyeri ruhsatını alan yeni girişimcilerin işyerinin açılışında bulunmaktan büyük memnuniyet duyacağını söyledi.

BESİAD Başkanı Ali Akdaş ise BESİAD olarak İşsizliğin önlenmesi için KOSGEB ve İŞ KUR ile birlikte açtıkları kurslarda kendilerine çok yardımcı olduklarını belirterek şunları söyledi. “Yüzlerce kursiyerimizin KOSGEB eğitimleri için sınıflarını açan ve bu eğitimi almasına ev sahipliği yapan, kursiyerlerimize eğitimleri boyunca her türlü desteği veren,  Direksiyon Sürücü kursuna teşekkür ediyorum. Kurs merkezi sahiplerine,eğitmenlerimize ve tüm eğitime katılan kursiyerlerimiz adına sonsuz teşekkür ederiz. Eğitime yaptıkları katkılar minnetle anılacaktır”

KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılıp yeni işyeri açacak işletmelere devlet 50 bin hibe 150 bin liraya kadarda faizsiz kredi veriyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka U 15, Galatasaray'a yenildi...
Sonraki Haber Salnur, ADSM çalışanlarını iftarda yalnız bırakmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?