ANA SAYFA > EĞİTİM > Kaymakam ve Milletvekili özel öğrencileri yalnız bırakmadı

Kaymakam ve Milletvekili özel öğrencileri yalnız bırakmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam ve Milletvekili özel öğrencileri yalnız bırakmadı

Karşıyaka Özel Eğitim Meslek Eğitim Merkezi ve İzmir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen kermes büyük ilgi gördü.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’de özel öğrencilerin okul etkinliklerinde yaptığı el işi ürünlerin sergilendiği kermese katıldı. Ürünlerden alarak katkıda bulundular.

Karşıyaka Özel Eğitim Meslek Eğitim Merkezi ve İzmir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin okul etkinliklerinde yaptığı el işi ürünlerin kermesine Kaymakam Yücel ve Milletvekili Sürekli’nin yanında İlçe Sağlık Müdürü Yıldıray Çığırgil, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Ayar, Okul Müdürü Hüseyin Güneş, Acil Ambulans Hekimler Derneğinden Dr. Zeynep Sofuoğlu, Eğitim Birsen Karşıyaka İlçe Başkanı Ayhan Kuran, KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri, Karşıyaka ADSM Baştabibi Dt. Yıldızhan Altınışık, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Aslı Yağuçmen,okul müdürleri, veliler ile öğrenciler katıldı.

Okulun müdür yardımcılığı görevini sürdüren Milletvekili Sürkeli’nin eşi Fidan Gül Sürekli’nin ziyaretçiler ile birlikte stantları gezmesi, bilgilendirmelerde bulunması, tek tek ilgilenmesi dikkat çekti.

Kaymakam Yücel, alışveriş yaparak, kahve pişirdi, ikram etti. Kahvelerin ücretini ödedi. Milletvekili Sürekli ise mantı standından mantı satın alarak, konuklara ikram etti.

Karşıyaka Belediye Bandosunun çaldığı müzik eşliğinde Kaymakam Yücel ve yanındakiler özel öğrenciler ile el ele tutuşarak bir süre oyunlara eşlik ettiler.

Hafif,orta ve ağır engelli 265 öğrenci eğitim gördüğü okulda düzenlenen kermesten elde edilecek gelir, engelli öğrenciler için kullanılacak.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ (www.karsiyakahaber.com)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem Karşıyakalıları korkuttu
Sonraki Haber KSK Divan Kurulu'ndan Altuğ'a cevap

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?