ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka'ya hastane yapılacak...

Karşıyaka'ya hastane yapılacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya hastane yapılacak...

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'de sağlık alanında büyük yatırımlar yapıldığına işaret ederek, yapımı süren ve biten tüm sağlık tesislerinde son teknoloji kullandıkları halkın daha konforlu ve kaliteli sağlık hizmeti almasını amaçladıklarını ifade etti.

Sürekli " Karşıyaka Devlet Hastanesi ve Çiğli Devlet Hastanesi'nin sağlık hizmetleri 20 Mayıs 2016 tarihinde Dijital hastane özelliği taşıyan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne taşındı. Çiğli Devlet Hastanesi'nin Denetimli Sağlık Hizmeti ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi olarak hizmetine devam etmesi planlanırken, Karşıyaka Devlet Hastanesi ise 19 Aralık 2016 tarihinde Sağlık Bakanlığımızdan gelen yıkım kararı ile en kısa sürede yıkılarak 150 yataklı modern ve dijital hastane yapılması Sağlık Bakanlığının yatırım planına alındı. En kısa sürede yapılması planlanan Karşıyaka Devlet Hastanesini yeni binasıyla halkımıza kavuşturmuş olacağız" dedi.

İzmir'de Yapımını gerçekleştirilen bütün bu hastanelerde dijital, modern ve son teknolojik cihazların kullanılmasına, önem verdiklerini belirten Sürekli, "Hastanelerimizde tuvaleti, banyosu içerisinde olan tek ve iki kişilik hasta odalarının olmasına, acil servislerinden yoğun bakımlarına ve bütün kliniklerin özellikli olmasına dikkat edilerek halkımızın daha konforlu ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri için çalışmalarımızı hızla sürdürmekteyiz" diye konuştu. ​
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'den İzmir'e 23 Aralık çağrısı
Sonraki Haber Sertel: Toprağa verilenler üniforma değil birer insan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?