ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın yüzü uzatma dakikalarında gülüyor...

Karşıyaka'nın yüzü uzatma dakikalarında gülüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın yüzü uzatma dakikalarında gülüyor...

Son haftalarda yaptığı çıkışla Play-Off yarışına ortak olan Karşıyaka, bu sezon 4 kez uzatma dakikalarında bulduğu gollerle puan aldı.

Kaf-Kaf, 5 maçta ise geriden gelerek hanesine puan yazdırdı. Deplasmanda 3 kez uzatma golleriyle gülen Karşıyaka, 2-2 biten Alibeyköy maçında 90+4. dakikada, yine 2-2 sona eren Kızılcabölük sınavında 90+4'te, 1-1 biten Bergama Belediyespor mücadelesinde 90+2. dakikada ağları sarsıp puana uzandı. Yeşil-kırmızılı ekip, 2-1 kazandığı son Adıyaman 1954 karşılaşmasında ise galibiyeti getiren golü 90+2. dakika buldu.

Karşıyaka, 2-1 kazanarak sezonun ilk galibiyetini aldığı Kemerspor 2003, 2-2 biten Alibeyköy ve Kızılcabölük, 1-1 sona eren Bergama ile 2-1'lik Adıyaman maçlarında yenik duruma düşmesine rağmen pes etmeyip geriden gelerek hanesine puan yazdırdı. Yenik duruma düştükten sonra demoralize olmayıp mağlubiyeti kabul etmeyen Kaf-Kaf'ın altyapı patentli oyuncuları, cumartesi günü Sultanbeyli Belediyepor'a konuk olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya bu fuarda buluştu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da sakatlar can sıkıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?