ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’nın kurslarına büyük ilgi

Karşıyaka’nın kurslarına büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın kurslarına büyük ilgi

Yaz okullarında yüzlerce çocuğa farklı branşlarda spor yapma olanağı tanıyan Karşıyaka Belediyesi, sosyal ve kültürel kurslarla da yaz boyunca Karşıyakalılara hizmet sunacak. Başta tiyatro olmak üzere; heykel, resim, drama, ebru, piyano, bale, keman, gitar, bağlama ve halk oyunları kurslarında 2 bin kişi eğitim alacak.

Karşıyaka Belediyesi’nin yaz dönemi için hazırladığı kurslar bu yıl da büyük ilgi ile karşılandı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen drama, resim, ebru, heykel ve İngilizce kurslarına bir ay içinde bin 500 kişi başvurdu. Ahmet Piriştina, Bülent Ecevit ve İsmail Cem Kültür Merkezleri’nde gerçekleşecek olan kurslara 7- 14 yaş grubu çocuklar katılacak. Kurslar 8 hafta boyunca devam edecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün sanat kursları da Karşıyakalılardan yoğun talep gördü. Ziya Gökalp Kültür Merkezi’ndeki tiyatro eğitimleri için 260 kişi başvuruda bulunurken, Bahçelievler Konservatuvar Birimi’nin keman, gitar, bağlama, piyano eğitimlerine de toplamda 250 kişi kayıt yaptırdı. Bale ve halk oyunları kursları için kayıt sürecinin devam ettiği belirtildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yaz okullarımız sayesinde binlerce Karşıyakalıya spor ve sanat branşlarında alternatifler sunuyoruz. Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren bir yetenek kazanması, yetişkinlerin ise boş vakitlerini kültürel faaliyetlerle geçirmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En güzel yaz, bu sene de Karşıyaka’da geçecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sındır: ''Cumhurbaşkanı'nın sözleri kabul edilemez''
Sonraki Haber Aile Üniversitesi için geri sayım başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?