ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın kanaryaları İtalya'da yarışacak

Karşıyaka'nın kanaryaları İtalya'da yarışacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın kanaryaları İtalya'da yarışacak

Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği üyeleri 2017 yılında katıldığı 5 yerel 1 final yarışmalarında aldıkları başarıları, düzenledikleri yeni yıl yemeğinde kutladılar Kupalarını ve Plaketlerini aldılar. Karşıyaka Kent Balıkta gerçekleştirilen yemeğe çok sayıda dernek üyesi ve Kanarya sever katıldı.

Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu’nun 2017 yılında Türkiye nin değişik illerinde düzenlediği 6 ayaktan oluşan, 5 yerel 1 final yarışmasında, Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği'nin 21 üyesinin kanaryaları değişik kategorilerde dereceler aldı. Dereceye giren kuşların sahiplerine kupa ve Paket’in yanı sıra gecenin Sponsoru ‘ESYEM’ firması tarafından da ödül olarak yem ve mama verdi.

Gecede bir konuşma yapan Dernek Başkanı Şeref Körk şunları söyledi: "Derneğimizle ne kadar övünsek azdır çünkü Türkiye genelinde Federasyona bağlı 92 dernek arasında Derneğimiz 9.sırada tabi ki bu yeterli değil biz dernek olarak ilk üçü hedefliyoruz ve 2018 yılında bu hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Siz üyelerimizin de hedef bu olduğunu çalışmalarınızdan görüyorum. Karşıyaka’mızın ismini Kanarya severler arasında da lider duruma getireceğiz. Bu ay İtalya’da yapılacak olan Dünya Kanarya şampiyonasına Karşıyaka kanarya Severler ve Yetiştiricileri Derneği olarak iddialı gidiyoruz oradan derecelerle döneceğimizi tahmin ediyoruz"

Geceye Sponsor olan ’ESYEM’ in Ege Bölge Bayisi Hasan Cebeci şunları söyledi: "2017 yılından itibaren bölge bayiliğini yapmaya başladığım, Pet gurubunun öncü kuruluşlarından ‘ESYEM’ in kafes kuşları besleyicilerine ve üreticilerine dernekler aracılığıyla destekleri artarak sürecektir. Yeni ürün çeşitliliğiyle 2018 yılında Türkiye’nin önde gelen firması olmaya devam edecektir"

Kuşları dereceye giren 21 dernek üyesine, Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kupa ve plaketin yanı sıra ‘ESYEM’ tarafından da yem ve mamalar verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yetişti, öne geçti, kaybetti...
Sonraki Haber Başkan Akpınar Bakanlığa ''KHK'' itirazında bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?