ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka’nın En Güzel Balkon ve Bahçeleri Seçildi

Karşıyaka’nın En Güzel Balkon ve Bahçeleri Seçildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın En Güzel Balkon ve Bahçeleri Seçildi

Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve kent yaşamında yeşilin önemine dikkat çekmeyi amaçlayan En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl 17. kez düzenlenen yarışmaya 42 katılımcı başvurdu. En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe ve En Güzel Apartman- Site Bahçesi olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenen yarışma için, konusunda uzman jüri üyeleri, katılımcı evleri tek tek dolaşarak çiçek çeşitliliği, kullanılan saksı ve süs eşyaları, çevre düzeni, mizampaj gibi kriterlere göre puanlama yaptı ve sonuçları belirledi.
Yarışma sonuçları Mavişehir Deniz Kent Restoran’ın etkinlik alanında düzenlenen törende açıklandı. Yarışmada birincilere plaket ve Özdere Palmiye Otel’de 2 kişilik tatil, ikincilere plaket ve Deniz Kent Restoran’da 2’şer kişilik yemek, üçüncülere ise Kent Konsept Mutfak’ta ikişer kişilik kahvaltı ve plaket hediye edildi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğin tüm katılımcılarına fesleğen çiçeği hediye edildi. Ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Ayşem Özzambak dağıttı. Tüm katılımcılar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutu Akpınar’a ve yarışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Dereceye Girenler;
En Güzel Balkon; 1. Müge Sıcakyüz (Bostanlı), 2. Nil Sema Eyaz Özalp (Bostanlı), 3. Seda Tufan (Bostanlı)
En Güzel Bahçe; 1. Murat Serdaroğlu (Bostanlı), 2. Nihal Hakgönül (Cumhuriyet ), 3. Anıl Demirağ (Bostanlı)
En Güzel Apartman Bahçesi; 1. Nazmi Yılmaz (Atakent), 2. Günay Kavaslıoğlu (Atakent), 3. Ahmet Kerimol (Örnekköy)
Jüri Özel Ödülü; Bahar Namtu Güraslan (Örnekköy)      

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Ramazan dayanışması
Sonraki Haber Tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu için suç duyurusu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?