ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’nın 2019 bütçesi 307 Milyon Türk Lirası

Karşıyaka’nın 2019 bütçesi 307 Milyon Türk Lirası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın 2019 bütçesi 307 Milyon Türk Lirası

Karşıyaka Belediyesi, 2019 mali yılı bütçesini hazırladı. 307 Milyon 363 bin lira olarak tahmin edilen bütçe ile yeni projelerin kapısı aralandı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Ülkemizde genel bir kriz ortamı var. Umarım yeni yıl ekonomik açıdan daha iyi sonuçlar getirir” dedi.

Gelecek yılın yatırım programını hazırlayan Karşıyaka Belediyesi, yeni dönem belediye bütçesini 307 Milyon 363 bin lira olarak belirledi. İnsan odaklı, sosyal belediyecilik anlayışını ortaya koyan bütçe rakamlarında, sosyal ve kültürel yatırımlara ağırlık verilirken, yeni yatırımlara da kapı aralandı. Yatırımda en büyük payı Fen İşleri Müdürlüğü aldı. 2019 yılının yatırım ve harcama bütçesi, Belediye Meclisi’nde onaylanarak kabul edildi.
 
Yeni dönem bütçesinin Karşıyaka’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “2019 yılının Türkiye açısından ekonomik olarak nasıl geçeceğini hiç birimiz tahmin edemiyoruz. Ciddi zorluklar yaşıyoruz ve ekonomik olarak o zorlukları aşmanın mücadelesini veriyoruz. Ülkemizde genel bir kriz ortamı var. Umarım yeni yıl ekonomik açıdan daha iyi sonuçlar getirir. 5 yılda bütçeyi en verimli şekilde kullandık ve har vurup harman savurmadık. Umarım yeni bütçe, Karşıyakamızda güzel hizmetleri yapmamıza vesile olur.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tenis heyecanında çeyrek ve yarı finale doğru...
Sonraki Haber Muhtarlar Parkı, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde hizmete sunulacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?