ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyakalı Pınar Dünya Mankenler Kraliçesi seçildi…

Karşıyakalı Pınar Dünya Mankenler Kraliçesi seçildi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Pınar Dünya Mankenler Kraliçesi seçildi…

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda ikinci seçilerek ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen 'Miss Universe'e katılan Karşıyakalı güzel Pınar Tartan, bu kez Çin'de Türkiye'yi temsil etti ve Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması'nda birinci oldu.

Miss Turkey 2017'de ikinci olan Karşıyakalı güzel Pınar Tartan, Çin'in Shenzhen kentinde düzenlenen 30. Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması'nda 70 ülkeden birbirinden iddialı mankenler arasından önce elemede ilk 5'te kaldı ve tacın sahibi oldu.
Yarışmada Kongo güzeli 2., Uruguay güzeli 3., Polonya güzeli 4., Çin güzeli ise 5. oldu. Pınar Tartan'ı ilk kutlayan Miss Model of The World Turkey Direktörü ve Jüri üyesi Barbaros Yüksel oldu. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan Pınar Tartan, iyi derecede İngilizce biliyor ve piyano çalıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Bahçelievler’den kolay geçti…
Sonraki Haber Annesini bıçakladı, intihar etti..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?