ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı öğrenciler sporda yarıştı...

Karşıyakalı öğrenciler sporda yarıştı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı öğrenciler sporda yarıştı...

Her yaşta ve her branşta sporu yaygınlaştırmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, Mayıs ayında ilçedeki ortaokullar arasında üç farklı turnuva düzenledi. ‘Erkek Futbol’, ‘Kız Futbol’ ve ‘Küçük Erkek Basketbol’ turnuvalarında 256 öğrenci yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Çekişmeli maçlar sonunda dereceye giren takımlar, törenle kupa ve madalyalarını aldı.

Karşıyaka Belediyesi tarafından, sportif faaliyetleri desteklemek ve teşvik etmek amacıyla, ortaokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen futbol ve basketbol turnuvaları, büyük heyecana sahne oldu. Hasan Türker Futbol Sahası’nda düzenlenen ‘Ortaokullar Arası Erkek Futbol Turnuvası’na 7 takımla 112 öğrenci katıldı. Maçlarda zorlu mücadeleler veren takımlardan Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu şampiyonluk kupasını kaldırdı. Hasan Pınarçalı Ortaokulu ikinci, Karşıyaka Ortaokulu da üçüncü oldu.

‘Ortaokullar Arası Kız Futbol Turnuvası’nda ise 48 öğrenci çim sahada fırtına gibi esti. Futbol tutkunu kızlar, yetenekleri ve azimleriyle takdir topladı, alkış aldı. Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu şampiyonluğa adını yazdırırken; Hasan Pınarçalı Ortaokulu ikinci, Yamaç Ortaokulu üçüncü sırada yer aldı.

‘Ortaokullar Arası Küçük Erkek Basketbol Turnuvası’ da 8 takım, 96 sporcunun katılımıyla; 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda yapıldı. Potanın yıldızı olmak için ter döken takımların heyecanlı mücadelesi, Özel Doğa Bilim-2 Koleji’nin şampiyonluğuyla son buldu. Özel Piri Reis Ortaokulu ikincilik kupasının sahibi oldu. Üçüncülük kupasını da Metin Aşıkoğlu Ortaokulu aldı. Ayrıca, turnuvalarda dereceye giremeyen takımlara katılım plaketi ve her oyuncuya madalya verildi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in ''güleryüzlü festivali'' başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?