ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı kadınlardan kaymakama zeytin fidanı…

Karşıyakalı kadınlardan kaymakama zeytin fidanı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı kadınlardan kaymakama zeytin fidanı…

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle şehitler için lokma döktürdü, kaymakama zeytin fidanı hediye etti.

Karşıyaka İş Kadınları Derneği tarafından başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına Karşıyaka Kemal Paşa Caddesinde bin kişilik lokma döktürüldü. Lokma dağıtımına katılan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’e KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri tarafından TSK Afrin harekâtını destekleme amacıyla harekâtısimgeleyen zeytin fidanı takdim edildi.

Lokma dökümünden önce Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler tarafından tüm şehitler ve Afrin harekâtına katılan Türk Silahlı Kuvvetleri için dualar okundu.

KAR-İŞKAD tarafından düzenlenen etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler,İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu,  KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, KASİAD eski Başkanlarından Osman Avcı,  İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) başkan ve üyeleri,  Diyabet Derneği ve çoksayıda esnaf katıldı.

Etkinlikte KAR-İŞKAD yönetim kurulu üyelerinden Öz Orman -İş Sendikası Şube Başkanı Hamiyet Boyacı tarafından sağlanan bin fıstık çamı fidanı dağıtıldı,İlçe Sağlık Müdürlüğü organ bağışı standı açtı.

Karşıyakalılar lokma hayrına, organ bağışına, fidan dağıtımına yoğun ilgi gösterdi. Kaymakam Yücel’in fidan dağıtımı sırasında “ Lütfen fidanları toprakla buluşturun” uyarısı dikkat çekti.

Zeytin dalı operasyonunda şehit olan Mehmetçiklerimiz ile tüm şehitlerimiz için sessiz kalmadıklarını, şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarını ifade etmek için lokma hayrı düzenlediklerini belirten KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri,” Katılımcılara gönülden teşekkür ediyoruz. Karşıyaka İş Kadınları Derneği olarak başta Mustafa Kemal Atatürk ve hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen gazilerimize acil şifalar dileriz” dedi

Haber ve fotoğraflar: YILMAZ DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK, Emniyet Müdürü ve İl Spor Müdürünü ziyaret etti
Sonraki Haber ''Ölü Ozanlar Derneği'' görme engelli sinemaseverlerle buluşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?