ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı dernekler Ak Parti İl Başkanını ziyaret etti

Karşıyakalı dernekler Ak Parti İl Başkanını ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı dernekler Ak Parti İl Başkanını ziyaret etti

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD), Karşıyaka Sanayici İş Adamları Derneği (KASİAD),ŞEFİYAT ve KARBİLDER ile birlikte AK Parti Başkanlığına yeniden getirilen Aydın Şengül’ü ziyaret etti.

Karşıyaka’da pek çok projeye imza atan ve yeni projeler üretmeye devam eden derneklerin çalışmalarını dinleyen Şengül, projelere destek vermeye hazır olduğunu belirtti. Teşkilat içinde özellikle proje tabanlı çalışmaların yürütüleceği bir planlama içinde olduklarını ve bu konuda çalışmalar yürüten herkesi bir araya getirerek yeni gelişmeler için fırsatlar yaratacaklarını söyledi.

Karşıyaka İş Kadınları Derneği Başkanı Nil Güneri; AB Merkezi Finans İhale Birimine Aile Ergen Farkındalığı konulu proje ile başvurduklarını ve Sivil Toplum Kuruluşlarının AB projelerinden faydalanmalarının gerekliliğini, misyonlarının üretmek, geliştirmek ve farkındalık yaratmak olduğunu dile getirdi. Güneri, “8 Mart Dünya Kadınlar gününde de biliyoruz ki bütün araştırmalar, bütün veriler, daha iyi bir dünya, daha iyi bir demokrasi ve daha iyi bir gelecek için kadınlara ve onların katılımına ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Kadınların katılımı artmadan daha iyi bir dünya gerçekleşemeyecek. Her alanda lider kadınlar sloganı ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ve yine araştırma sonuçları, kadınların çalışma hayatında olumlu etki yarattığını gösteriyor. Kadınların üst yönetimde etkin olarak yer almasına fırsat veren kurum ve kuruluşlarda, şirketlerde; hem kurumsal hem de finansal performansta, kritik kararların kalitesinde, yaratıcılıkta, inovasyonda, etik davranışlarda olumlu artış yaşandığı görülüyor. Dolayısıyla, iş hayatında kadının varlığı ve etkin olması aslında işin başarısı açısından önemli bir unsur. Başarı odaklı organizasyonlar ve yöneticiler, kararlarında bu unsuru göz önüne alıp kadınların işgücüne katılımını artırmalılar. Türkiye’nin geleceği için bu tam bir zorunluluktur. Cesaretimizi korumamız, etkin ve hedeflere doğru çalışmamız gerekiyor. “dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığına yeniden getirilen Aydın Şengül kendisini ziyaret eden Karşıyaka İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu üyelerine 8 Mart günü anısı olarak birer gül verdi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler: “Kadına şiddet ve töre cinayetlerinin önlenmesinde herkese görevler düşüyor”
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor'un yıldızları da Göztepe'yi yendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?