ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı çocuklar gelecek için umut verdi

Karşıyakalı çocuklar gelecek için umut verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı çocuklar gelecek için umut verdi

Karşıyaka Metin Aşıkoğlu Ortaokulu öğrencilerinin TÜBİTAK Bilim Fuarında sergiledikleri 43 proje gelecek için umut verdi.

Dokuz öğretmenin rehberliğinde 91 öğrencinin hazırladığı 43 proje okulun bahçesinde sergilendi.

22’si araştırma 21’i araştırma ve geliştirme projesinden oluşan proje sergisini, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Şube Müdürü Hüseyin Furtana, Okul Müdürü İbrahim Cin, okul aile birliği başkan ve üyeleri, veliler ve öğrenciler gezdi.

Binalarda deprem davranışlarının izlenmesi, görme engelliler için sesli uyarı durak sistemi, güneş enerjisi ile çalışan trafik lambaları, ormanda çıkan yangını algılayıp söndüren yangın söndürücü projeleri büyük ilgi ile izlendi.

Öğrencilerin projelerini tek tek inceleyen ve öğrencilerden projeleri ile ilgili bilgi alan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımızın çalışmalarını takdir ile izlediğini belirterek şunları söyledi “Bu çocuklar ülkemiz ve milletimizin umudu. Çalışmalarını sürdürebilmeleri için her türlü destek verilmeli. Nobel ödüllü bilim insanımız Aziz Sancar nasıl ki yüzümüzü güldürdü ise umut ediyorum ki bu çocuklarımız da ileride yüzümüzü güldüreceklerdir.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Bahar Atletizm Şenliği yapıldı
Sonraki Haber Türkiye'yi batıramayacaksınız!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?