ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu

Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu

Karşıyaka ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan iki sokak satıcısının evine düzenlenen baskınlarda esrar ve kokain ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına göz açtırmıyor. Zehir tacirleriyle mücadele kapsamında uyuşturucu sattıkları belirlenen A.H.Ö (30) ve D.Ö.D.’nün ikametini tespit eden ekipler, iki şahsın Karşıyaka ilçesindeki evine baskın yaptı. Evi narkotik köpekler yardımıyla didik didik arayan polisler, dolap çekmecelerine zulalanmış ve satışa hazır halde esrarlar ve kokainler ele geçirdi. Ekipler uyuşturucu yapımında kullanılan diğer malzeme türlerine ve hassas teraziye el koydu. Nefes kesen baskında iki şahıs gözaltına alındı. A.H.Ö (30) ve D.Ö.D., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, ekipler operasyonun devam edeceğini bildirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Diş sızlaması soğuk havalarda artıyor mu?
Sonraki Haber İzmir'de kuş gribine karşı önlem

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?