ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka'da sokaklar resimle süslendi

Karşıyaka'da sokaklar resimle süslendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sokaklar resimle süslendi

Karşıyaka Belediyesi, yaya trafiğinin yoğun olduğu merkezi noktalardaki trafo, duba ve ızgaraları resimlerle süsledi. Eğlenceli resimler, hem çocukların hem de yetişkinlerin beğenisini kazandı.

Karşıyaka’nın tüm cadde ve sokaklarını sanatla buluşturan Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarında görüntü kirliliği yaratan trafo, duba ve ızgaraları eğlenceli resimlerle süsledi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ‘Kent Estetiği Ekibi’ tarafından belirlenen noktalar, objelerin benzediği resimler ile süslendi. İlk uygulama örnekleri Karşıyaka İskelesi civarında yapıldı. Duvar ve yer resimleri, başta çocuklar olmak üzere tüm Karşıyakalıların da beğenisini kazandı. Karşıyakalılar resimler önünde bol bol fotoğraf çektirdi.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sanatın Başkenti Karşıyakamızda, tüm sokaklarımızı ve caddelerimizi bu anlayışla süslüyoruz. Kent Estetiği ekibimizin belirlediği noktalar ve oralar için tasarladığı resimler ilçemizin sanatla renklenmesini sağlıyor. Farklı noktalarda benzer çalışmaları sürdüreceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Emekli öğretmen hizmet şeref belgesini kucağında çocuğuyla aldı
Sonraki Haber CHP Karşıyaka Kadın Kolları’ndan ''Çocuk Hakları'' için etkinlik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?