ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da öğrencilerin karne sevinci...

Karşıyaka'da öğrencilerin karne sevinci...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da öğrencilerin karne sevinci...

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Karşıyaka’da bulunan okullarda eğitim öğretim gören 46 bine yakın öğrenciye karneleri verildi.

Karşıyaka’da 91 Eğitim Öğretim kurumuna devam eden 46 bine yakın öğrenciye yılsonu karneleri dağıtıldı.

Karşıyaka Şair Eşref İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, okul müdürü, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Karşılamada müzik dinletisi ile program başlayan karne dağıtım töreninde Kaymakam Yücel, Müdür İslamoğlu Karşıyaka Şair Eşref İlkokuluanasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine karneleri dağıttırken öğrenciler ile tek tek ilgilenmeleri dikkat çekti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu karne dağıtımı ile ilgili bir mesaj yayımladı Sevgili öğrencilerimiz, değerli meslektaşlarım ve saygıdeğer velilerimiz diye başlayan mesajı;

Sevgili öğrenciler; 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı boyunca göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmaların karşılığı olan karne heyecanınıza yürekten katılıyorum.

Sizlerin başarısı, ülkemiz ve milletimiz için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır.

Bir yıl boyunca yaptığınız çalışmaların sonucunda yakaladığınız başarıdan dolayı sizleri kutluyor, başarılarınızın hayatınız boyunca devam etmesini diliyorum. Bazı öğrencilerimizin karnelerinde kırık notlar olabilir. Planlı ve düzenli bir çalışma ile daha başarılı notlar alacağınıza inancım tamdır. Kendinize güvenin, azimli ve kararlı olun.

Değerli Meslektaşlarımın da yıl boyunca yapmış oldukları özverili çalışmalar tebrik ediyorum.

Çok değerli velilerimizden de beklentilerimiz öğrencilerinizin karnelerin de, karşılaştığınız  durum ne olursa olsun çocuklarınıza duyduğumuz güveni ve desteği esirgemeyip sürdürmektir. Her zaman yanımızda olacağınız inancıyla bu tatil döneminde çocuklarınızla birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karnesini alan İş Bankası’na koştu…
Sonraki Haber Karşıyaka'da ilaçlamaya hız verildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?