ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da malzeme sponsoru da skandal oldu

Karşıyaka'da malzeme sponsoru da skandal oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da malzeme sponsoru da skandal oldu

Sezon başından bu yana peş peşe yaratılan skandallara bir yenisi daha eklendi ve bu kez de malzeme sponsoruyla yapılan anlaşma fesh edildi…

Sezon başında formalar için İtalyan markası Legea'nın Türkiye Distribütörü Baştürk Spor'la anlaşan yeşil-kırmızılılar, firmanın sözleşme hükümlerini yerine getirmemesi gerekçesiyle anlaşmayı tek taraflı feshetti.
Alınan bilgiye göre, İtalya'dan forma beklenmesine rağmen Baştürk Spor'un Balıkesir'de kendi logosuyla ürettiği formaları eksik sayıda gönderdiği ve altyapı için malzeme yollamadığı iddia edildi. İtalya'dan sadece mont, yağmurluk, çorap ve çanta tedarik edildiği belirtildi.
Voleybol takımının giydiği formaların da Legea yerine başka bir firmaya ait olduğu öğrenildi.
Karşıyaka ikinci yarıda hem futbol hem de voleybolda KSK Store tarafından dizayn edilen ürünlerle ter dökecek.
 Karşıyaka, HB Pehlivanoğlu İnşaat'la yaptığı forma sırt reklamı anlaşmasını da tek taraflı feshetti. Karşıyaka'nın yeni formasının göğsünde Folkart yazısının kalacağı, sırt reklamı için bir firmayla görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Hafta içinde yeni sponsorun açıklanması bekleniyor.

.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Hanım sevgisi...
Sonraki Haber Görme engelliler sahneye hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?