ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka’da Engelli Dinlenme Merkezi kuruluyor

Karşıyaka’da Engelli Dinlenme Merkezi kuruluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Engelli Dinlenme Merkezi kuruluyor

Karşıyaka Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi’nde “Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi”nin yapımına başladı. Uluslararası standartlar baz alınarak inşa edilen tesis, 21 kişi kapasiteli olacak.

Zemin katta dinlenme odası, etkinlik odası, çok amaçlı salon, yemekhane, idari birimler yer alırken, üst katta da yatak odaları bulunacak. Sosyal yaşamın önündeki engelleri de kaldıracak modern tesis, önümüzdeki Mayıs ayında tamamlanacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Engelsiz bir kent yaratmak için var gücümüzle çalışırken, hayatları fedakârlıklarla örülü olan engelli ailelerine destek olmayı da sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bu anlayışla kurduğumuz merkez sayesinde; engelli çocuğunu, eşini, anne ya da babasını yalnız bırakmamak adına evinden dışarı çıkmayan, sosyal hayata katılmayan, işlerini halledebilmek için bir başkasının yardımına muhtaç kalan yurttaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldıracağız. Artık yakınlarını rahatlıkla emanet edebilecekleri bir merkez, orada da güvenli eller olacak. Engelli yurttaşlarımız ise burada sosyalleşecek, mutlu ve huzurlu saatler geçirme imkanı bulacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Yolların kralı değil, yolların kuralı vardır''…
Sonraki Haber Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?