ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı...

Karşıyaka’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı...

Cumhuriyet'in ilanının 93. yıldönümü kutlamaları, Karşıyaka’da Hükümet Konağı'nın bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile “resmen” başladı.

Hükümet Konağının Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar tarafından çelenkler konuldu.

Törene Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yonar, İlçe Müftüsü Cahit Erhun,  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı, Gaziler, Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Tuna Aslan, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı  Abdullah Mertoğlu, diğer parti temsilcileri,  sivil toplum kuruluşu ve diğer kamu kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

Cumhuriyet bayramı kutlamaları, Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenecek bir dizi etkinlikler ve yarın Karşıyaka tören alanında bayram kutlama töreni ile devam edecek.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı...
Sonraki Haber 2123 kişi zeybek oynadı, Türkiye haritası oluşturdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?