ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka'da bir efsane: Tilla Restoran

Karşıyaka'da bir efsane: Tilla Restoran

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da bir efsane: Tilla Restoran

1958’lerde Karşıyaka'nın ünlü simalarından Rıza Alpay "Kampana Rıza" tarafından kurulan "Tilla Efsanesi"ni, 25 yıldan beri deRıza Karamahmutoğlu ve kardeşi Aycan yaşatıyor.

Karşıyaka’nın bir efsanesi olarak ayakta duran Tilla Restoran’ı Rıza Karamahmutoğlu ve kardeşi Aycan,Tilla’nın anılarını ve tarihini yaşatmak için var güçleri ile çalışıyorlar.

Gündüz ve gece birbirinden tamamen farklı bir yüzle hizmet verdiklerini söyleyen Rıza Karamahmutoğlu, “Tilla’yı 25 yıldır ismine yakışır bir şekilde ayakta tutuyoruz. Karamahmutoğlu, gündüz her kesimin damak tadına uygun yemekler sunuyoruz. Akşam ise deniz ürünlerinin en iyisini müşterilerimize sunmamın mutluluğunu yaşıyoruz.Yemeklerimizde kullandığımız ürünlerin kalitesi, müşteri memnuniyeti vazgeçilmez ilkemizdir. Kaldı ki bir efsaneyi yaşatmak sorumluluğu üstlenmiş bulunuyoruz.” dedi. 

Gündüz; Türk, Osmanlı ve Ege mutfağından harmanlanmış lezzetlerini sunan Tilla, gece ise deniz ürünlerinin en iyisini müşterilerine sunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar, Yazarımız Yılmaz Durmaz’a kitabını imzaladı
Sonraki Haber Karşıyakalı yıldız hentbolcular Türkiye ikincisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?