ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da 23 Nisan coşkusu devam ediyor…

Karşıyaka’da 23 Nisan coşkusu devam ediyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da 23 Nisan coşkusu devam ediyor…

Karşıyaka Belediyesi'nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl 25. kez düzenlediği “Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği” büyük coşku yarattı.

9 ülkeden 230 yabancı çocuk ile Ankara’dan Kuzeyin Uşakları Halk Dansları Topluluğu’nun konuk olduğu şenliğin ikinci gününde, Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı ve Mavibahçe AVM’de gösteriler sunuldu. Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle, Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Balkan gecesi etkinlininde yöresel kıyafetleriyle oyunlarını sergileyen çocuklar alkışlandı.

Konuk çocuklar, organizasyonun üçüncü gününde de Karşıyaka’daki müzeleri ziyaret etti, İzmir turu yaptı.

Şenlik, bugün saat 15.00’te Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki gösterilerle devam edecek. Mavibahçe AVM’deki final programı ise 23 Nisan Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Karşıyaka Belediyesi Smyrna Koreografi Topluluğu ile Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da gösterileriyle görsel şölen sunacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ulu Önderimiz Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bu yıl çeyrek asra ulaşan şenliğimizde, yine büyük coşkuyla kutluyoruz. Herkesi etkinliklerimize, bu büyük coşkuya ortak olmaya bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sağlıklı nesil, Sağlıklı Gelecek
Sonraki Haber KSK'nin kurucu başkanı Zühtü Işıl kabri başında anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?