ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da 23 Nisan coşku ile kutlandı

Karşıyaka'da 23 Nisan coşku ile kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 23 Nisan coşku ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü, Karşıyaka’da bir dizi etkinliklerle kutlandı.

Kabul ve çelenk töreninden sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü Cumhuriyet İlkokulu’nda çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Küçük ilçe millî eğitim müdürü konuştu

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra ilk konuşmayı İlçe milli eğitim koltuğuna oturan Ankara İlkokulu öğrencisi Neslişah Ceren Koç yaptı. Daha sonra kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yaptı.

Okul öncesi ve 1. Sınıf öğrencilerinin yoğun gösterilerinin damga vurduğu törende;  Anadolu Ateşi, Türkiye’m, Sev Kardeşim, Neler Oluyor Hayatta, Cevapsız, AleAleAle, Karadeniz, Kamera Müzikli dans gösterilerini, Mehmet Seniha Özbey ilkokulunun halk oyunu ekibinin gösterisi izledi. Okul folklor ekibinin gösterisinin ardından resim ve kompozisyon dallarında ödül alan öğrencilere ödülleri verildi.

Resimde Esra Yoldaş yine birinci oldu

23 Nisan ile ilgili resim yarışmasında Mustafa Reşit Paşa İlkokulu öğrencisi Esra Yoldaş’ın bu yarışmada da birinci olması dikkat çekti. Bu yıl ilkokullar arası resim yarışmasında ard arda 4. Kez birinci olan Yoldaş’ın ödülünü Kaymakam Sadettin Yücel verdi

Cumhuriyet ilkokulunda yapılan ve Karşıyakalı Şehit Topçu Üsteğmen İsmail Cazgır'ın adının verildiği kütüphanenin açılış yapıldı.

Tören sonunda tören katılanlara ev işi yiyecekler ikram edildi.

Cumhuriyet ilkokulundaki törene Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı. 

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 7 attı, işe yaramadı…
Sonraki Haber Şehit İsmail Cazgır Kütüphanesi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?