ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybol'da dümene Tamer Yaşar Çamlıbel geçti

Karşıyaka Voleybol'da dümene Tamer Yaşar Çamlıbel geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybol'da dümene Tamer Yaşar Çamlıbel geçti

Bu sezon voleybolda gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele edecek olan Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol A Takımı Başantrenörlük görevi için Tamer Yaşar Çamlıbel’le anlaştı.

Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’na gelerek kendisini yeşil kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Tamer Yaşar Çamlıbel, Karşıyaka ile anlaşmaya vardığı için mutlu olduğunu belirtti. Çamlıbel, “İzmirli olmam Karşıyaka’yı tercih etmemde çok büyük bir etken oldu. Başka takımlardan da teklif aldım ama buradaki genç kadro, beni çok cezbetti. Gençlerle çalışıp onlara bir şeyler öğretmeyi çok seviyorum. Burada da böyle bir potansiyel  var, o yüzden Karşıyaka’yı tercih ettim” dedi.

Hedef ilk dört

Genç bir takımla başarılı olmaya çalışacaklarını belirten tecrübeli antrenör, “Genç bir takımla kolej havasında başarılı olmak için çabalayacağız. Hedefimiz ilk dörde girmek ve yarı final oynamak. Genç kadromuzu elimizde tutup, yanlarına bir iki tecrübeli oyuncu takviye ederek ilk dört hedefimizi tutturabileceğimizi düşünüyorum” sözleriyle, yeni sezonda başarılı olacaklarına inandığının altını çizdi. Çamlıbel ayrıca, Türkiye Şampiyonası’nda iki yıl üst üste büyük başarılar elde eden altyapı oyuncularından da takıma takviyeler yapacaklarını söyledi.

Ergüven: “İyi işler yapacağına inanıyoruz”

İmza töreninde konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven ise, “Hocamızla bir haftadır görüşüyoruz. Prensiplerimizin ve fikirlerimizin uyuştuğuna inandık. Kendisinin Karşıyaka’da bir geçmişi de var. İyi işler yapacağına inanıyoruz” diyerek, Çamlıbel’e yeni görevinde başarılar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Yiğit: ''Kaş yapayım derken göz çıkartmayın''
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?