ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka voleybolda altyapı devrimi

Karşıyaka voleybolda altyapı devrimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka voleybolda altyapı devrimi

Geçtiğimiz sezon tamamı altyapı oyuncularından oluşan kadrosuyla Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde ve Türkiye Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda yarı final oynama başarısı gösteren Karşıyaka’da altyapı devrimi yaşanıyor.

Yeni şube yönetiminin göreve başlamasının ardından teknik koordinatörlüğe tecrübeli isim Süleyman Bozkan’ı getiren; Özcan Erinmezler’i yuvaya döndüren; Milli takımlarda başarıyla görev almış Gökhan Kaynak’ı bünyesine katan Karşıyaka’da voleybol yaz spor okulları çalışmalarına başladı.

Mavişehir, Buca, Yeni Foça, Eski Foça ve Çeşme’de başlayan yaz spor okullarının çalışmaları Süleyman Bozkan gözetiminde sürerken; Özcan Erinmezler ve Gökhan Kaynak’ın yanı sıra A takım yardımcı antrenörleri Deniz Yürük, Çayan Aydemir, Teoman Topçu; kondisyoner Şafak Temur; genç takım antrenörü Nihan Karaca, yıldız takım antrenörü Banu Özdemir’de antremanlarda yer alıyorlar.

15 kişilik dev antrenör kadrosuyla Karşıyaka Spor Kulübü’nde altyapının geleceğini kurmaya spor okullarından başladıklarını belirten Şube Başkanı Serkan Ergüven ‘‘ Tamamen profesyonel ve bilimsel yöntemlerle çalışmalarına başlayan spor okullarımızda geleceğin şampiyon takımlarının iskeletini hazırlıyoruz. Yaz süresince 5 noktada devam edecek olan spor okullarımız; okulların açılmasıyla beraber yaklaşık 10 noktaya ulaşacak.’’ Dedi.

Aynı zamanda çeşitli şehirlerde de oyuncu taramalarını sürdürdüklerini söyleyen Ergüven sözlerine şöyle devam etti: ‘‘ Kalıcı ve sürdürülebilir başarıların altyapıdan geldiğine inanan bir ekibimiz ve A Takım antrenörümüz var. Bu yaptığımız daha başlangıç. ‘Bir Parke de Sen Koy’ kampanyasıyla yapımı devam eden salonumuz tamamlandığında İzmir Voleybol altyapısında devrim yapacağız. Zaten bunu başarabilirsek A Takım seviyesinde de başarı gelecek ve çıtayı adım adım yükselteceğiz’’

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Evinin banyosunda ölü bulundu
Sonraki Haber Tino Reggio vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?