ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyaka türkülerle coşacak

Karşıyaka türkülerle coşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka türkülerle coşacak

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nun ev sahipliğindeki 1. Karşıyaka Türkü Günleri, 9 Nisan Pazartesi akşamı ‘Kardeş Türküler’ konseriyle açılacak.

Organizasyon, 10 Nisan’da ‘Pinhani’, 11 Nisan’da ‘Nida Ateş & Erkan Oğur & İsmail Hakkı Demircioğlu’, 12 Nisan’da ‘Yeni Türkü’ ve 13 Nisan’da ‘Moğollar 50. Sanat Yılı’ konserleriyle devam edecek.
14 Nisan’daki final akşamında ise ‘Erdal Erzincan & Ahmet Aslan’ İzmirlilere türkü şöleni sunacak. Tüm konserler saat 20.30’da başlayacak. 1. Karşıyaka Türkü Günleri için biletler Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu gişelerinden ve Biletix’ten edinilebilecek. (0232) 362 61 61 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alınabilecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Umutlarımızı tazeleyen bahar aylarını, Karşıyakamıza yakışan kültür ve sanat etkinlikleriyle taçlandırmaya devam ediyoruz. 8 Nisan’da sona erecek Karşıyaka Tiyatro Günleri’nin hemen ardından, Karşıyaka Türkü Günleri’ni başlatacağız. Sanata, müziğe, türkülere gönül veren herkesi bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaynanalar'ın Tijen'i vefat etti
Sonraki Haber Büyükkarcı, Bakan Bak ile stat için görüştü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?