ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Mal Müdürü Ülkü Uğur’a veda yemeği

Karşıyaka Mal Müdürü Ülkü Uğur’a veda yemeği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Mal Müdürü Ülkü Uğur’a veda yemeği

Karşıyaka Mal Müdürü Ülkü Uğur’un Çanakkale’ye İl Muhasebe Müdürü olarak atanması üzerine kurum çalışanları tarafından Denizpark Restoran’da veda yemeği verildi.

Karşıyaka Mal Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Ülkü Uğur’un Çanakkale İl Muhasebe Müdürü olarak atanması üzerine Denizpark Restoran’da  bir araya gelen 85 kişi Ülkü Uğur’a yeni görevinde başarılar diledi.
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, PTT İzmir Başmüdür Yardımcısı Abdullah Sarıboğa, İlçe Müftüsü İsa Gürler, Mal Müdürü Ülkü Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Kızılay Karşıyaka Şube Başkan Kamil Karadeniz, PTT İskele Şube Müdürü Nihat Candoğan,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Muhtarlar, Karşıyakalı İş adamı Mehmet Çelebi ve Kaymakamlık ile Mal Müdürlüğü çalışanları katıldı.
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, yemekte yaptığı konuşmada Ülkü Uğur’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Birlikte güzel hizmetlere imza attık. Tüketici Hakem Heyetinin çalışmaları takdire şayandı. Kısa sürede tüketicilerimizin sorunlarını elbirliği ile çözüme ulaştırdık. Müdürümüz verilen her görevi başarı ile yerine getirdi.  Bu süreçte siz çalışma arkadaşlarımla birlikte omuz omuza verip, Karşıyaka’da vatandaşlarımızın hizmetinde olduk. Arkadaşlarımızın azimli çalışmaları ile zorlukların önüne geçtik.Müdürümüze ve bütün personele emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.Eminim bundan sonra da edindiği tecrübeleri yeni görevinde de memleketimizin faydasına kullanacaktır."
Müdür Ülkü Uğur ise yaptığı konuşmada "Sayın Kaymakamımla çalışmaktan onur duydum. Her zaman bize Deniz Feneri oldu. Müdürlüğümüzde ve Tüketici Hakem Heyetinde güzel işler yaptığımızı düşünüyorum.  Benimle birlikte çalışmalara katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı ihalesi yine iptal edildi
Sonraki Haber Karşıyaka’da kültür buluşması!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?