ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Karşıyaka lezzet festivali başladı...

Karşıyaka lezzet festivali başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka lezzet festivali başladı...

Karşıyaka Belediyesi’nin ve Karşıyaka Çarşı’nın İZBAN İstasyonu girişinde kurulkan “Lezzet Festivali” başladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Sağlık ve lezzeti bir araya getirdiğimiz Karşıyaka Lezzet Festivalimizin açılışını gerçekleştirdik. Beslenmede kış hazırlığı için çeşitli alternatifler, sağlık sohbetleri, ödüllü yarışmalarla dolu dolu geçecek festivali 25 Ekim Salı saat 22.00’a kadar ziyaret edebilirsiniz" dedi.

Festivalde yemekler hazırlanacak, sağlık söyleşileri yapılacak, yarışmalar düzenlenecek. Karşıyaka’da işyeri bulunan onlarca esnaf katılacağı festivale Karşıyaka Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi ile 25 kooperatiften alınan ürünleri halka sunan Kent Koop Gıda Market de stant açacak. Hem satış yapılacak hem de sağlıklı gıda konusunda bilgiler verilecek, ikramlar yapılacak. Festivalde kadınlar arasında “En Güzel Sarmayı Ben Yaparım” yarışması düzenlenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de 29 Ekim kutlamaları başlıyor...
Sonraki Haber 7 gösterim salonu, 111 seans, 427 film, 47 ülke...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?