ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka genel kurula gidiyor...

Karşıyaka genel kurula gidiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka genel kurula gidiyor...

Karşıyaka Spor Kulübü olağan mali genel kurulu 30 Ekim'de yapılacak. Ekseriyet sağlanamazsa bu kez 2. oturum 6 Kasım'da. Bu konuda resmi web sitesindeki kongre ilanı şöyle:

Karşıyaka Spor Kulübü Derneği Olağanüstü Mali Genel Kurul İlanı

Derneğin son 5 yıllık (21.05.2016 öncesi) tüm hesaplarının incelenmesi ve çerçevesinin belirlenerek bağımsız denetim firması ile sözleşme imzalanması için yönetim kuruluna yetki verilmesi, Mali konuları görüşmek Kulüp hesaplarının sunulması Derneğin devamlılığı ve sürdürülebilirliği açısından toplam borcun ne şekilde yapılandırılabileceği ve Tüzüğümüzün 13/h maddesi gereği Karşıyaka Spor Kulübü Derneği’nin Olağanüstü Mali Genel Kurul Toplantısı 30 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 18:00’da Karşıyaka Belediye Zübeyde Hanım Nikah Evinde yapılacaktır. Bu toplantıda çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının 06 Kasım 2017 Pazartesi günü aynı yer ve aynı saatlerde çoğunluğa bakılmaksızın yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Değerli Üyelerimizin teşriflerini rica ederiz. 13.10.2017

Saygılarımızla,

Karşıyaka Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı

Gündem:

1.         Açılış,
2.         Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşması, Divana toplantı tutanaklarını imzalama yetkisi verilmesi,
3.         Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi,
4.         Kulüp Başkanının ya da görevlendirdiği kişinin sunuş konuşması,
5.         Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması,
6.         Denetleme Kurulu raporunun okunması,
7.         Yönetim ve Denetleme Kurulu raporları üzerine görüşmeler.
8.         Denetleme Kurulu raporunun ibrası
9.         Derneğin geçmiş döneme ait (21.05.2016 öncesi son 5 yıllık) tüm gelir, gider kalemlerinin incelenmesi, yapılacak incelemenin çerçevesinin oluşturulması ve bağımsız denetim firması ile sözleşme imzalanması için genel kurulca karar alınarak yönetim kuruluna yetki verilmesi. Mevcut borç durumu ve kısa vade de kulübün karşılaşacağı kritik ödeme tabloları ile ilgili bilgilendirme.
10.       Mali konuları görüşmek,  kulüp hesaplarının genel kurula sunulması, Derneğin devamlılığı ve sürdürülebilirliği açısından toplam borcun ne şekilde yapılandırılabileceği ve Tüzük Madde 13/h gereği Futbol Şubesinde şirketleşme çalışmalarına başlanılması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi ve çerçevesinin belirlenmesi
11.       Dilek ve temenniler
12.       Kapanış

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya yine yasak geldi...
Sonraki Haber Karşıyaka’ya teknik patron olarak Halim Okta geliyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?