ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu kuruldu…

Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu kuruldu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu kuruldu…

Karşıyaka Sanat Derneği, “Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu”nu kurdu. Karşıyaka'da tiyatro sevgisini aşılamak amacıyla kurulan çocuk tiyatrosu çalışmalara Mart ayı içinde başlayacak.

Tiyatroda 6-14 yaş grubunun yer alacağını ifade eden Karşıyaka Sanat Derneği (KARSAN) tiyatro ve drama yöneticisi Murat  Akkaya, “6 aylık çalışma döneminden sonra ilk oyunumuzu Karşıyaka’da sergileyeceğiz ve Karşıyakalıların huzuruna çıkacağız” dedi.
Adını çeşitli tiyatro çalışmalarının yanı sıra Komedi Dans Üçlüsü’nde kurucu olarak duyuran ve haklı bir üne kavuşup o dönem star olan Karşıyakalı Murat Akkaya'nın yöneteceği “Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu” çalışmalarını Bostanlı Gode Cengiz Tesisleri salonunda yapacak. Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu yöneticisi Murat Akkaya, "Çalışmalarımıza Mart ayında başlamayı hedefledik. Kursiyer olarak 6-14 yaş grubu kız-erkek çocuklarımızın kayıtları devam ediyor. İlk etapta drama ve tiyatro dersleri vereceğiz. Ardından da onları sanatçı olarak yetiştirip kendi oyuncularımızla oyun sergilemeye başlayacağız. 6 aylık süreden sonra ilk oyunumuzu Karşıyaka'da halk önünde sergilemeyi hedefledik. Müracaat için 0-544-7351912 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabilinir" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi roman vatandaşlara kooperatif kuracak...
Sonraki Haber EMD İzmir Şubesi'nde Demircan dönemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?