ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka çiçek açıyor

Karşıyaka çiçek açıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka çiçek açıyor

Yıl boyunca kenti mevsime uygun bitkilerle süsleyen Karşıyaka Belediyesi, bu kış da park ve sokakları rengarenk çiçeklerle donatmaya başladı. Torbalı’daki kooperatiften satın alınan 150 bin çiçek, kış ayları boyunca Karşıyaka’ya hem güzellik hem de canlılık katacak.

Karşıyaka Belediyesi, kenti güzelleştirmek ve üreticilere destek olmak amacıyla, Torbalı Çim ve Süs Bitkileri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nden 150 bin adet çiçek alımı yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, bu hafta itibariyle kış mevsimine dayanıklı çiçeklerin dikimine başlandı

Menekşe, aslanağzı, siklamen ve çuha çiçekleriyle sokaklara canlılık getiren renk cümbüşü, vatandaşların da beğenisini kazandı. İlçe genelindeki parklar ve muhtelif alanlarda devam eden çiçeklendirme çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Üreticilerimize destek olmak adına kooperatiften satın aldığımız binlerce çiçekle Karşıyakamızı güzelleştiriyoruz. Kentimiz, soğuk kış aylarında, çiçeklerin sıcak renkleriyle daha canlı ve daha güzel bir görünüme kavuşacak. Yaşadığımız çevreyi güzelleştirmenin, insanlarımıza mutluluk getirdiği inancıyla; çiçek gibi bir kent yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saat Kulesi ''mor'' oldu
Sonraki Haber Tolungüç: Yerimizi korumak için kazanmamız gerekiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?