ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Belediyesi Türkan Saylan Kız Konukevi’nde kayıtlar başladı

Karşıyaka Belediyesi Türkan Saylan Kız Konukevi’nde kayıtlar başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi Türkan Saylan Kız Konukevi’nde kayıtlar başladı

Karşıyaka Belediyesi’nin, üniversite eğitimi için İzmir’e gelen kız öğrencilere ekonomik ve güvenli barınma imkanı sağlamak amacıyla kurduğu Türkan Saylan Kız Öğrenci Konukevi’nde kayıtlar başladı.

Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi’nde yer alan Karşıyaka Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki 5 katlı konukevinde, 2’şer kişilik 24 oda ile hizmet veriliyor. Öğrenciler bilgisayarlı etüt odaları, yemekhane, çamaşırhane, dinlenme odası ve internet olanaklarından yararlanabiliyor. Isınmanın doğalgazlı merkezi sistem ile sağlandığı tesiste, revir ve sığınak da bulunuyor. Yurt sakinleri 24 saat güvenlikle korunuyor. Oldukça ekonomik fiyatlarla barınma imkanı sunan tesise, 0232 361 11 82 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Okul öncesinden üniversiteye kadar eğitimin her aşamasında çocuk ve gençlerimizin yanındayız. Evlatlarımızın ekonomik sorunlar nedeniyle sıkıntıya ve yanlışa düşmeden eğitimlerini tamamlayabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Türkan Saylan Kız Öğrenci Konukevimiz de günümüzün giderek zorlaşan şartlarında gençlerimiz için hem güvenli hem de ekonomik bir çözüm olarak hizmet veriyor. Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine bağlı aydınlık nesiller için eğitime desteğimiz sürecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Huzurevi Müdürlüğüne Sevda Özen atandı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Bursa'da turnuvaya katılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?