ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi'nin etkinlikleri sürüyor

Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi'nin etkinlikleri sürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi'nin etkinlikleri sürüyor

Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi şiir etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.

Şiir Atölyesi'ne devam eden şairler, bu etkinliklerde görev alarak bir bakıma, kendilerine şiir eğitimi uyguluyorlar. Atölye çalışmalarına katılanların 42'si bir ya da birden çok kitap yayımlamış bulunuyor. Şiirin nasıl kök saldığına, Türk insanının şiirle düşündüğüne, şiirle âşık olduğuna, şiirle felsefe yaptığına, şiirle duygularını ortaya koyduğuna ilişkin sosyolojik bir gösterge bu.

26 Mayıs 2018, Cumartesi günü, saat 14.00'te Karşıyaka belediyesi Çarşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek "Şiirsin İnsan Yalnızdır!" adlı etkinlik 7'den 70'şe herkese açık ve ücretsizdir.

Şair Aslıhan Tüylüoğlu'nun  sunuculuğunu yapacağı bu etkinlikte şairlerin şiir anlayışları yansıtılacak, katılımcı şairler kitaplarını imzalayacak, Veysel Çolak ise "Türk şiiri büyük bir şiirdir!" içerikli, şiirin sosyolojisine ilişkin bir konuşma yapacak. Bunun sonrasında katılımcı şairler, Ahmet Cengiz, Aslıhan Tüylüoğlu, Atakan Kartaltepe, Burak Gözübüyük, Cemalettin Atagan, Dilek Özkan, Durmuş Taşdemir, Emine Çakır, Fatma Aras, Hasan Varol, Hava Köseoğlu, Hüseyin Altan, M. Mazhar Alphan, Mehmet Büyükçelik, Mehmet Rüzgar, Mehmet Taplamacı, Metin Soydeveli, Nedret Çelen, Nermin Akkan, Neslihan Perşembe, Nesrin  Beşkardeş Öktemer, Nesrin İnankul, Nilüfer Aydemir Tek, Nüket Hürmeriç, Özlem Tezcan Dertsiz, Selami Şimşek, Semiha Taş Özenç, Seval Arslan, Şerife Çınar, Taliha Değer, Turgay Algan, Vahdettin Yılmaz ve Yaşar Özmen şiirlerini seslendirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'un sporcuları Mersin'de madalya için ter döküyor
Sonraki Haber Gönüllerin başkenti Karşıyaka

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?