ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka basketbol ve futbol yönetimi belli oldu

Karşıyaka basketbol ve futbol yönetimi belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka basketbol ve futbol yönetimi belli oldu

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu bu akşam yaptığı toplantısında basketbol şubesiyle, futbol şubesinin sorumlu yöneticileriyle dışarıdan takviye yöneticileri belirledi.

Bu konuda resmi web sitesinden yapılan açıklama şöyle:
“Bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantımız sonucunda Basketbol Şubemizin yeni yönetimi oluşturulmuştur. Ayrıca Futbol Şubemize katılan yeni yöneticilerimiz de belirlenmiştir. Alınan kararlara göre, ana yönetimimizden Basketbol Şube Sorumlusu olarak Süleyman Serdar Işıldar, yönetici olarak Serhat Bayülken görev alacaktır. Şubemize katılan yeni yöneticilerimiz ise; Mustafa Celep, İsmail Cirit, İlker Özer, Seyhan Çağlayan ve Kaan Akacun olmuştur.  İlerleyen dönemde şubemize yeni yöneticilerimiz katılmaya devam edecektir.
Öte yandan, dışarıdan takviye olarak Futbol Şubemizde görev yapacak yöneticilerimiz, Mehmet Meçin ve Zafer Aksaç olarak belirlenmiştir.Aramıza yeni katılan yönetici arkadaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz.
Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yine deprem...
Sonraki Haber Selim Yaşar: Özür dilenmeli...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?