ANA SAYFA > GÜNDEM > KARİŞKAD Başkanı Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı oldu

KARİŞKAD Başkanı Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARİŞKAD Başkanı Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) Başkanı ve Ak Parti Karşıyaka Teşkilatının önceki dönem yöneticilerinden Nil Güneri, Ak Parti’den Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD)  Nil Güneri Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı Dosyasını Karşıyaka Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’na verdi.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Güneri’nin adaylığını Twitter hesabında şu mesajla paylaştı.  “Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) Başkanı ve Karşıyaka teşkilatımızın önceki dönem yöneticilerinden Nil Güneri AK Parti’mizden Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanlığımıza sundu. Kendisine bu süreçte başarılar diliyorum.”

Karşıyaka Belediye Başkanlığı için aday adaylığı belgelerini AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’na teslim eden Nil Güneri, 2007 yılından beri Partimin değişik kademelerinde görev aldığını belirterek şunları söyledi. “2007 yılında Ak Partiye üye oldum. 11 yıldır Karşıyaka AK Parti teşkilatının değişik kademelerinde görev aldım.  Bana partinin gülen yüzü diyorlar. En son Karşıyaka İş Kadınları Derneği’ni (KAR-İŞKAD) kurdum halen başkanlığını yürütmekteyim. Arkadaşlarımızla iki yılda birçok projeye imza attık. Karşıyaka Belediye Başkanlığına adayım. Karşıyaka’ya hizmette ben de varım” dedi.

AK Partiden Karşıyaka Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Güneri sosyal bilimler fakültesi sosyoloji bölümü mezunu, evli ve iki çocuk annesi olup İngilizce biliyor.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hızını alamayan kamyonet duran araca çarptı...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi Mavişehir’de ana okulu açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?