ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın kızları sapasağlam

Kaf Kaf'ın kızları sapasağlam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın kızları sapasağlam

Bayanlar Voleybol 1.Ligi'nde mücadele edecek olan Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı,15 Ekim’de başlayacak yeni sezon öncesinde Medical Park İzmir Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Medical Park İzmir Hastanesi’nin hekim ve sağlık uzmanları tarafından sıçrama, kas kuvvetleri ve kondisyon testleri yapıldı. Daha sonra ortopedi, iç hastalıkları, genel cerrahi, göz ve kardiyoloji bölümlerinde muayene olan sporcular detaylı tetkiklerden geçirildi.

Voleybol Şube yöneticisi Murat Yılmaz sağlık sponsoru olan Medical Park İzmir Hastanesi’ne ve yetkililerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederken  '' Bu sezon altyapımızdan yetişen genç sporcularımızın fazla olması bizi geleceğimiz açısından daha da umutlandırıyor. Tüm takımlarımıza sakatlık yaşanmadan başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yüksek Sadakat Karşıyakalılar'ı coşturdu
Sonraki Haber İzmir'de ilk kez kahve ve deniz kokusu birbirine karışacak.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?