ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın gençlerine kiralık yolu gözüktü

Kaf Kaf'ın gençlerine kiralık yolu gözüktü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın gençlerine kiralık yolu gözüktü

Yeni sezon öncesi eski oyuncularına birer birer imzaları attırarak kadrosunu genişleten Karşıyaka, fazla genişleyen kadrosunu rahatlatmak için gençlerinden bazılarını kiraya gönderecek.

Yeni sezon hazırlıklarına 19 profesyonel genç oyuncusu ve u19'dan gençlerle başladıktan sonra Behram, İbrahim, Mustafa, Zeki, Can Erdem ve Abdülhamit ile sözleşmelerin uzatılması konusunda anlaşma sağlayan, Mahmut Temür'ü de ikna ederek takımla beraber çalışmalara başlatan Karşıyaka, şişen kadroyu standart koşullara indirmek için harekete geçti.

Kadrosunda şu an 28 oyuncu bulunan yeşil kırmızılılar, kadroyu 23 kişiye indirmek için yetersiz görülen gençlerden bazılarını kiralama yöntemine başvuracak. Yeşil kırmızılılar bu yolla hem takım için daha sağlıklı bir çalışma ortamı yaratmayı, hem de şu an yetersiz olan gençlerin forma giyebilecekleri kulüplerde oynayarak kendilerini geliştirmesini sağlamayı hedefliyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yeni gönüllülerini arıyor
Sonraki Haber Karşıyaka Muğla deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?