ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf puan silme cezasından kurtuldu

Kaf Kaf puan silme cezasından kurtuldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf puan silme cezasından kurtuldu

Geçtiğimiz sezon ilk kez almayı başardığı Ulusal Kulüp Lisansı'nı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulüplere tanıdığı normal süre içerisinde yenileyemediği için 3 puan silme cezası alma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kaf Kaf, külüplere tanınan ek sürenin son gününde gereken adımları atarak cezadan kurtuldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulüpleri bir önceki yılın sportif, mali, idari, altyapı ve hukuki faaliyetleri açısından değerlendirerek verdiği Ulusal Kulüp Lisansı'nı, eski antrenör ve kulüp çalışanlarına olan 268 bin liralık borcu sebebiyle Mayıs ve Temmuz aylarında yapılan iki toplantıda yenileyemeyen Karşıyaka 3 puan silme cezasıyla karşı karşıya kalmış ve yönetim tarafından bu konuda sıkı bir çalışma başlatılmıştı.

Kulübün borçlu olduğu eski çalışanlarla alacak dosyaları konusunda görüşmelerini aralıksız yürüten yönetim, TFF'nin kulübe tanıdığı ek sürenin son gününde dosyayı tamamlayarak federasyona gönderdi. Spor Toto 2. Lig'e iyi bir başlangıç yaparak 3 haftada 6 puan toplayan Kaf Kaf, böylece federasyondan gelebilecek puan silme cezasından kurtulmuş oldu.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Yasemin, Milli formayla yıldız gibi parlıyor
Sonraki Haber Aliağa'da inşaat işçilerine belge dönemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?