ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, kadroyu gençlere emanet edecek

Kaf Kaf, kadroyu gençlere emanet edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, kadroyu gençlere emanet edecek

PTT 1.Lig'e veda eden Karşıyaka yeni sezonda zorunlu olarak gençlere sarılacak.

Karşıyaka'da A takımdaki gençlerden Bartu, Battal, Erhan, Fehim, Fatih, Mustafa Değirmenci ve Yiğit'in sözleşmesi sürüyor. Geçen sezon başında ve devre arasında farklı kulüplere kiralık gönderilean Ali Say, Ali Kemal, Arif, Hakan Kuş, Okan Şahingöz, Anıl, Cenk Özbey, Onur Kıntaş, Tugay, Emircan ve Harun da takıma dönecek.

Karşıyaka, elindeki sözleşmesi bitecek tecrübeli futbolcuları da tutamazsa, tüm kadroyu gençlerden kuracak. Yeni yönetim 31 Mayıs'ta serbest kalacak Abdülhamit, Can, Mustafa Aşan, Behram, Mahmut ve İbrahim Kaş'la anlaşma yolları arıyor. Bu futbolcular kalmak için geçen sezondan kalan alacakları ile yeni sezon peşinatlarının ödenmesini şart koştu. Can ve Mustafa'yla telefonla yapılan ön görüşmelerin olumlu geçtiği açıklandı.

Karşıyaka'da futbol altyapısı da profesyonel şube sorumluluğu görevine getirilen Oktay Yeşil'e bağlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EBSO, iş sağlığı ve güvenliğinde de lider
Sonraki Haber Ses kısıklığı kanserin habercisi olabilir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?