ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf beyaz sayfa açmak istiyor

Kaf Kaf beyaz sayfa açmak istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf beyaz sayfa açmak istiyor

Karşıyaka, cumartesi günü tek basamak altında düşme hattında bulunan rakibi Altındağ Belediyespor'u yenerek kara bulutları dağıtarak beyaz sayfa açmak istiyor.

Son 3 yılda transfer yasaklarıyla 2 kez küme düşen ve aynı kabusu yeniden görmek istemeyen İzmir temsilcisi, rakibini taraftar desteğiyle aşıp çıkışa geçmeyi hedefliyor. Karşıyaka'da Altındağ sınavı, sosyal medyada taraftarın tepki göstermeye başladığı teknik direktör Aytekin Sümbül'ün de son şansı olarak görülüyor. Grupta henüz galibiyeti bulunmayan rakip, 6 maçta 4 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Yeşil-kırmızılılarda cezası süren Mustafa Aşan ve 2'nci haftada köprücük kemiği kırılan Mustafa Değirmenci, bu maçta da görev yapamayacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da ''Muhtarlar Parkı'' açılıyor
Sonraki Haber PTT'nin pul sergisine yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?