ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf başkanını buldu... Tek aday Altuğ...

Kaf Kaf başkanını buldu... Tek aday Altuğ...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf başkanını buldu... Tek aday Altuğ...

Kümede düşme acısı yaşadıktan sonra, geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kurulda başkan adayı bulamayan ve seçimleri ertelemek zorunda Karşıyaka’da, yarın yapılacak seçimlerde Mutlu Altuğ göreve talip oldu.

Bu sezon 3. defa başkanını seçmeye hazırlanan ve geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kurulda başkan adayı bulamadığı için seçimleri ertelemek zorunda kalan Karşıyaka’da, yarın yapılacak seçimlerde aday olmak isteyenlerin listelerini teslim etmesi için verilen süre tamamlandı. Yasal süre içerisinde liste veren tek isim olan Mutlu Altuğ, gayriresmi olarak başkanlığı ilan etmiş oldu.

Olağanüstü genel kurul ilanından itibaren liste çalışmaları yürüten Mutlu Altuğ, camiadan bir türlü istediği desteği bulamayınca geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda aday olmamıştı. Mutlu Altuğ, dün camianın ileri gelenlerinden aldığı “Her zaman arkandayız” sözünün ardından aday olmaya karar verdi. Altuğ’un listesinde Oktay Yeşil, Onur Keleş, Serdar Işıldar, Süleyman Özsakallı, Yener Eyüboğlu, Talat Ülge, Hüsnü Boztepe gibi camianın yakından tanıdığı isimler bulunuyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da aday yok, senaryo çok!
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yarı final için sahada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?