ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, 1461 Trabzon maçında tam kadro...

Kaf Kaf, 1461 Trabzon maçında tam kadro...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, 1461 Trabzon maçında tam kadro...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 1461 Trabzon ile deplasmanda karşılaşacak olan Karşıyaka, 2 Ekim'deki Hatayspor deplasmanından bu yana ilk kez tam kadro sahaya çıkacak.

Sezon başında tecrübeli futbolcuları hazır olmayan Karşıyaka, yalnız 5'inci haftadaki Hatayspor maçında tam kadro sahada yer aldı. O maçta Onur kırmızı kart görürken ardından oynanan Aydınspor 1923 randevusu sonrası Mustafa Aşan ve Zeki'ye 7'şer hafta ceza çıktı. İkilinin döndüğü Eyüpspor randevusunda Can, geçen hafta Etimesgut Belediyespor mücadelesinde ise Abdülhamit cezalıydı.Yeşil kırmızılılarda Karadeniz seferi öncesi Abdülhamit'in cezası bitti, grip nedeniyle son maçta oynayamayan Tayfun iyileşti. Arka adalesinde sakatlık bulunan Can'ın yanı sıra üst adalelerinde ödem bulunan Battal ve Arif de takımla antrenmanlara çıkıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KİTVAK’ın 20.Yıl Kermesi’ne büyük ilgi
Sonraki Haber Karşıyaka Kaymakamlık Kupası devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?