ANA SAYFA > GÜNDEM > Kadir Gecesi Çarşı'da 10 bin kişilik iftar sofrası kurulacak

Kadir Gecesi Çarşı'da 10 bin kişilik iftar sofrası kurulacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadir Gecesi Çarşı'da 10 bin kişilik iftar sofrası kurulacak

Ramazan Ayı’nın bereketini tüm ilçeye yayan Karşıyaka Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu. Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı iftarda, dualar edildi, yemekler paylaşıldı. Karşıyaka Belediyesi; Kadir Gecesi olan 21 Haziran Çarşamba günü, Çarşı içinde 10 bin kişilik iftar sofrası kuracak. Aynı gece, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde de 6 bin kişi ile sahur yapılacak.

Ramazan Ayı boyunca, farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarında Karşıyakalıları bir araya getiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri ile iftarın bereketini paylaştı. İftara Belediye Başkanvekili Süha Barlak, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı. Pazaryerinin yan kısmındaki açık alanda gerçekleştirilen etkinlik için dev sofralar kuruldu ve yaklaşık 2 bin vatandaş bir araya geldi. Ney dinletisinin ardından, dualarla iftar yapan Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri, Ramazan Ayı’nın bereketini paylaştı.

Karşıyaka Belediyesi, en kalabalık iftar sofrasını Kadir Gecesi'ne denk gelen 21 Haziran Çarşamba günü, Karşıyaka Çarşısı içinde kuracak. Çarşı boydan boya iftar sofraları ile donatılacak ve 10 bin kişi ile iftar açılacak. Aynı akşamın sahurunda ise Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki KSK 100. Yıl Meydanı'nda 6 bin kişilik sahur sofraları kurulacak, niyetler edilecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Kadir Gecesi'nde önce iftarımızı açacağız, sonra sahur soframızda buluşacağız. Tüm Karşıyakalıları, bu güzel ve bereketli organizasyonlarımıza davet ediyorum" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyakalı çevreciler Gediz Deltası’nı temizledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?